Bakgrunn med firkanter.jpg

Eksklusive fliser til badet

Hvis du er på jakt etter flister til badet som oser av luksus, har du kommet til rett sted. Våre eksklusive fliser kommer i et begrenset opplag - naturlig nok. Ikke bare fordi materialet finnes i et begrenset opplag, men også fordi prisene tilsier at ikke alle har et budsjett til et bad med eksklusive fliser. 
Hos oss finner du unike fliser til badet som ikke bare er produsert for å gi en følelse av ypperste kvalitet og komfort, men også for å trollbinde både deg selv og dine gjester. Og i et bolig hvor man ofte vil holde de fleste rom private, er det alltid ett rom som gjestene må besøke i løpet av oppholdet - enten du vil det eller ikke - og det er nettopp badet.
 

På våre eksklusive fliser varier prisen alt fra 2000 - 5000 kroner per. kvm.

Inspirasjonsbilder

Nedenfor finner du en rekke profesjonelle bilder av flisene vi selger. Trykk på et bilde for å se det i et større format.

Sitter du bak en datamaskin kan du bevege musen over bildet for å få opp navnet på produktet. Du kan også bruke knappene som dukker opp for å laste ned bildet eller dele det på sosiale medier med din kjære eller en venn.